Ana içeriğe atla

TED Üniversitesi Sürdürülebilirlik Komisyonu Üyeleri 'Eskişehirde Kentsel Sürdürülebilirlik' Sergisini Ziyaret Etti

Sergi Banner

Tarih:  Date

TEDÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim üyesi ve Sürdürülebilir TEDÜ Çalışma Grubu üyesi Doç.Dr. Ela Ataç Kavurmacı ve Araş.Gör. Başak Aycan Özkan,TEDÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 4. sınıf stüdyo öğrenci projelerinden oluşan Eskişehir’de Kentsel Sürdürülebilirlik (Urban Sustainability in Eskisehir) başlıklı serginin açılışını Eskişehir’de Turgut Özakman Sergi Salonu’nda gerçekleştirdiler. Açılışa katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen projelere büyük ilgi gösterdi. Başkan ve öğretim üyeleri, Eskişehir’in iklim değişimine duyarlı sürdürülebilir bir kent olarak planlanması ve tasarlanması üzerine fikir paylaşımında bulundular.

Sergi Şehircilik Kolokyumu kapsamında 6-8 Kasım tarihleri boyunca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Turgut Özakman Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.

9.

10.